luk
luk

Panodil Extra

luk

Panodil Zapp

luk

Panodil

luk

Panodil Brus

luk

Panodil Hot

luk

Panodil Junior mikstur

luk

Panodil Junior stikpiller 125 mg

luk

Panodil Junior stikpiller 250 mg

luk

Panodil Brus

  • Produkter
  • Format
  • Alder
  • Produktegenskaber
  • Indholdsstoffer
luk

Panodil Zapp

  • Filmovertrukne tabletter
  • fra 12 år
  • Hurtig smertelindring
  • Aktivt indholdsstof: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil

  • Filmovertrukne tabletter
  • fra 12 år
  • Mild mod maven
  • Aktivt indholdsstof: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Brus

  • Brusetabletter
  • fra 12 år
  • Til dig, der har svært ved at sluge en almindelig tablet
  • Aktivt indholdsstof: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Hot

  • Pulver til oral opløsning
  • fra 15 år
  • Til dig der ønsker en varm smerte- lindrende drik
  • Aktive indholdsstoffer: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Junior mikstur

  • Mikstur
  • fra 2 år
  • Mikstur til de mindre børn
  • Aktive indholdsstoffer: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Junior stikpiller 125 mg

  • Suppositorier (stikpiller)
  • fra 2 år
  • Stikpiller til de mindre børn
  • Aktive indholdsstoffer: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Junior stikpiller 250 mg

  • Suppositorier (stikpiller)
  • fra 2 år
  • Stikpiller til de mindre børn
  • Aktive indholdsstoffer: 500 mg paracetamol.
luk

Panodil Brus

  • Brusetabletter
  • fra 12 år
  • Med neutral smag
  • Aktive indholdsstoffer: 500 mg paracetamol.
Ældre voksne kigger på opskrift sammen i køkken
Ældre voksne kigger på opskrift sammen i køkken
  • Et sundt liv
  • Spis dig sundere

Smør dine led – vælg den rigtige olie til din madlavning

Hvis du har ondt i dine led, er det vigtigt at opretholde en sund livsstil og passe på vægten. Det er derfor en fordel at kende forskellen mellem forskellige madolier.

Hver olietype indeholder en kombination af monoumættede, flerumættede og mættede fedtstoffer. Mange olier indeholder hjertevenlige omega-3-fedtsyrer – især monoumættet og flerumættet fedt anbefales for deres sundhedsmæssige fordele såsom at sænke risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde. Olier har også forskellige rygepunkter og varierer dermed i egnethed til madlavning ved høje temperaturer.


Fakta om forskellige olier

Det er vigtigt at vælge den rigtige olie, der passer til den mad, du er ved at forberede.

 

Olivenolie:

Har det højeste indhold af monoumættet fedt.

Indeholder antioxidanter, der hjælper med at beskytte mod kræft og hjertesygdomme.

Er velegnet til dressinger, marinader og madlavning ved lav til medium varme.

 

Rapsolie

Har et højt indhold af monoumættet fedt.

Er en god kilde til omega-3-fedtsyrer.

Er velegnet til madlavning ved høj varme.

 

Jordnøddeolie

Er for det meste monoumættet.

Er velegnet til madlavning ved høj varme.

 

Solsikkeolie

Fås med højt indhold af flerumættet og monoumættet fedt.

Er velegnet til madlavning ved lav, mellem og høj varme.

 

Majsolie

Har et højt indhold af flerumættet fedt.

Er velegnet til madlavning ved høj varme.

 

Vindruekerneolie

Har et højt indhold af flerumættet fedt.

Er en rig kilde til vitamin E.

Kan bruges til mange formål, fx dressinger, mayonnaise og til bagning.

 

Vegetabilske olier

Indeholder generelt en blanding af olier.

 

Kokosolie og palmeolie

Indeholder høje niveauer af mættet fedt.